Returer
Vi är otroligt måna om våra kunder. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med en vara så kontakta oss direkt så ska vi göra allt vad vi kan för att du blir nöjd.

Alla kunder som handlar på rockware.se har i grunden 30 dagar returrätt. Observera att ångerrätten enbart gäller om varan är i oanvänt och oskadat skick i originaletui. Returer måste returneras som företagspaket. Vill du göra en retur måste du först kontakta oss och erhålla ett returnummer. Vi kan tyvärr inte ansvara för paket som kommer till oss utan returnummer.

Gör en retur på följande sätt:

 1. Skicka ett mail till rockware@live.com och ange den produktinformation som du erhöll när du köpte varan.
 2. Invänta returnummer som skickas till din mailadress. 
 3. Skicka produkten. Adressuppgifter får du i ditt mail som kommer efter din returförfrågan.

 Bifoga original eller kopia på kvitto/faktura i paketet.

 Detta anger du på baksidan av kvittot/fakturan:
 - Returnummer
 - Bankuppgifter (både kontonummer och bankens namn)
 - Returorsak är valfritt men uppskattas så vi kan förbättra porduktsortiment och service

Du måste själv bekosta returporto.

Returer skickade med postförskott eller efterkrav mottas ej. Återbetalning sker via post- eller bankgiro. Returnumret gäller i 8 dagar från att returnumret har aktiverats. Har vi inte fått den fysiska produkten inom 8 dagar från returansökan stängs ärendet och en retur är inte längre möjlig på detta nummer.

Om programvaror och hårdvara där programvara medföljer:
rockware.se godkänner inte returer på programvaror. Detta är på grund av att möjlighet till installation finns och en programvara som kommer tillbaka till oss där en installation redan gjorts är oftast i stort sett värdelös så när som på instruktionsmanualen. Det är därför av stor vikt att kunden innan ett köp är klar över att använda programmet i fråga. Vi godkänner heller inte returer på produkter som innehåller programvara av samma anledning som ovan. Returer godkänns heller inte vid specialbeställningar (dvs produkter som inte finns på Rockware.SE), DVD instruktioner och musikdatorer.

Rockware.SE godkänner ej returer på förbrukningsvaror så som trumstockar, plektrum, strängar, trummskin, rör, eller liknande.

Övriga produkter som ej innefattas av returrätt på rockware.se:
Rockware.SE godkänner ej returer på varor så som pyffskydd, kazoo, blockflöjt, munspel, munstycken eller liknande, ej heller returer på produkter där dessa varor ingår. Detta på grund av hygieniska skäl. Är det oklart vad som gäller din vara, kontakta oss gärna rockware.se.

Garanti
Om du vill åberopa garanti är förfarandet samma som för Returer.

_____________________________________

Rockware.SE ägs av Rockware AB

Momsregistreringsnummer: SE556897032001

Kontakta oss på: rockware@live.com