Rockware.SE

Butiken för gitarrentusiasten!Det är lika bra att säga detta först – syftet med butiken är inte att tillhandahålla mängder av olika prylar, det finns det andra ställen som är mycket bättre på. Vår ambition är att tillhandahålla lite udda men användbara produkter för att "pimpa" gitarren så att den blir ett mer personligt instrument som återspeglar din personlighet både utseendemässigt och funktionellt.

Vi har en förkärlek till att förändra och förbättra utseendet på våra gitarrer, ibland permanent men oftast tillfälligt, exempelvis inför en spelning, eller helt enkelt bara för att man har lust. Gitarrer är av naturen vackra, men det är en speciell känsla att sätta sin personliga prägel på sitt instrument - och de flesta modifieringar kan som regel avlägsnas eller återställas till instrumentets originalskick.

Funktionalitet är också viktigt för oss, tillbehör som underlättar och som gör att man kan lita på sitt instrument och koncentrera sig på sitt spelande. Exempelvis strap locks som säkerställer att gitarren inte åker i backen under en spelning, ny eller uppgraderad svajarmsmekanik för bättre häng (sustain), värme, känsla och tillförlitlighet. Vi vill även slå ett slag för våra axelband som inte bara är snygga men som förskönar helheten och definitivt ger dig möjligheten att sätta din egna prägel på ditt instrument!

I butiken finns en hel del kvalitetsvaror som vi själva använder eller går i god för, men det är på intet sätt alla produkter som vi arbetar eller håller på med. Du är alltid varmt välkommen med frågor rörande din gitarr oavsett om det handlar om förbättringar eller eventuella problem. Som det sades inledningsvis - vi brinner för våra gitarrer och delar gärna med oss av vår kunskap som vi samlat på oss under årens lopp i egenskap av gitarrister i ständigt sökande efter det perfekta ljudet, funktionaliteten och utseendet.

Slutligen vill vi gärna betona att vi är måna om våra kunder och om du av någon anledning inte är nöjd alltid har 30 dagars returrätt. Fullständiga villkor finns via länkarna "Villkor" samt "Returer" nedan.

Med varma hälsningar,

Rockware.SE

Bättre utseendeLöpande information som nyheter, rabatterbjudanden m.m. publiceras främst på vår Facebook sida Rockware.SE - vi har ingen ambition att "spamma" våra gitarrentusiaster utan försöker hålla informationsmängden på en relativt sparsam nivå så gilla gärna sidan för lite framtida inspiration.

Facebook